Alleen registratie (of verhuizing) van uw domeinnaam

Wanneer u alvast wel een domeinnaam wil vastleggen, maar nog niet van plan bent om hier een website op te plaatsen kunt u ons de gewenste domeinnaam alvast laten vastleggen voor later gebruik. Online4You berekent hiervoor dan slechts de registratie- of verhuiskosten. Dit zijn jaarlijkse kosten voor het in bewaring houden van uw domeinnaam voor later gebruik. Bij sommige extensies betaalt u ook eenmalige kosten. Voor een overzicht van de kosten per extensie kunt u kijken op de pagina domeinnaam registratie.

Ook wanneer u zelf uw website op een eigen webserver wilt draaien verzorgen wij voor u de registratie van uw domeinnaam en faciliteren wij de DNS-registratie in onze nameservers. Dit is onze DNS-hosting service.

Heeft u een website op een andere domeinnaam maar wilt u hier een extra domeinnaam aan koppelen en bezoekers die deze domeinnaam bezoeken doorsturen? Kies dan ook voor deze mogelijkheid. Online4You zal zorgen dat bezoekers op de door u opgegeven pagina terecht komen. Eveneens kan worden ingesteld dat alle e-mail voor deze alternatieve domeinnaam bij u terecht komt. Dit noemen wij onze forwarding service.

Wilt u wel een website of e-mail aan uw domeinnaam koppelen, kijk dan op het overzicht van alle pakketten.

Dit pakket toevoegen aan uw bestelling
Controleer de door u gewenste domeinnaam:

www. .nl / .be / etc.

Webhosting pakketten

Pakket Prijs per maand
Pakket Tin € 1,95 per maand
Pakket Koper € 4,95 per maand
Pakket Brons € 9,95 per maand
Pakket Zilver € 14,95 per maand
Pakket Goud € 24,95 per maand
Pakket Platina € 39,95 per maand
Alleen registratie vanaf € 9,95 per jaar

Overzicht van alle pakketten