Zakelijk ADSL postcodecheck

Door uw postcode en huisnummer hieronder vrijblijvend in te vullen kunt u zien of u een ADSL-aansluiting op uw adres kunt krijgen. Daarna kunt u direct kiezen uit de op uw adres beschikbare abonnementen. Tevens controleren wij of op uw adres een VDSL- of glasvezelaansluiting tot de mogelijkheden behoort.
ADSL postcodecheck
Postcode
Huisnummer Toevoegsel

Een nieuwe ADSL-verbinding aanvragen (als u nog geen ADSL hebt)
Heeft u momenteel nog geen ADSL-verbinding via KPN maar wel een of meerdere analoge telefoonlijnen (met of zonder telefonie), dan kunt u ADSL aanvragen op een van deze telefoonlijnen. Uw verbinding wordt dan binnen gemiddeld twee weken opgeleverd.

Overstappen van uw oude ADSL-aanbieder naar Online4You
Wanneer u momenteel een ADSL-verbinding gebruikt via KPN (of een andere tussenpartij) is het mogelijk om over te stappen naar ADSL van Online4You. Het zonder onderbreking overstappen van bijvoorbeeld BBned naar Online4You is niet mogelijk. Vul ook als u met uw ADSL-verbinding naar Online4You wilt overstappen eerst uw postcode en huisnummer hierboven in om te controleren welke abonnementen mogelijk zijn.

Abonnementen
In het overzicht hiernaast ziet u alle ADSL-abonnementen. Bij een ADSL-abonnement krijgt u standaard één IP-adres.

Een ADSL-abonnement kent altijd een minimale contractsduur van één jaar. De opzegtermijn is één kalendermaand voor het einde van het contract. Na het eerste jaar is het abonnement maandelijks opzegbaar, met inachtneming van één kalendermaand opzegtermijn. Facturatie geschiedt per kwartaal vooruit. ADSL-abonnementen worden stilzwijgend verlengd.

Eenmalige kosten

ADSL splitter (ISDN of Analoog)€ 14,99
Multi-pc modem met WiFi€ 84,99

Modems worden volledig voorgeconfigureerd toegezonden. U kunt deze zelf aansluiten op uw telefoonlijn en direct gebruik maken van uw nieuwe ADSL-verbinding (doe-het-zelf pakket). Online4You voorziet niet in een monteur op lokatie.

Optionele modules

Module Pinnen over IP€ 14,99 (per maand)

Overige kosten

Toeslag indien lijn zonder KPN telefonie

€ 14,99 (per maand)
Eenmalige kosten: vanaf € 100,-

Zakelijk ADSL abonnementen

ADSL Light abonnement
Download snelheid: 4 Mbps
Upload snelheid: 1 Mbps
Prijs: € 29,99

ADSL Basic abonnement
Download snelheid: 8 Mbps
Upload snelheid: 1 Mbps
Prijs: € 39,99

ADSL Extra abonnement
Download snelheid: 20 Mbps
Upload snelheid: 1 Mbps
Prijs: € 49,99

NB: Maximale snelheid van het ADSL Extra abonnement hangt af van de afstand tot de telefooncentrale en kan in uw geval dus minder zijn.